Начало Продукти Количка Профил

Риза къс ръкав розова BA5722
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Риза къс ръкав розова BA5722

2003220144

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Риза къс ръкав розова BA5722, модерно излъчване в спортен вариант. Сигурно ви прави впечатление, че вътрешната част на яката и долния канон в предна среда е от друг цвят и материя. Направили сме го умишлено за да раздвижим максимално модела и той да е актуален с последните тенденции. Друго важно нещо, на което искаме да ви обърнем внимание е материята, която стои леко набрана. Причината за това е големият процент лен в плата. Мъжката риза е декорирана с два малки джоба, красиво закопчани с кръгло копче в розов цвят.

На практика това наше предложение може да се комбинира както с дънки така и с всякакъв цвят мъжки панталони, защото основата е едноцветна. Избирайки правилният размер ще се почувствате комфортно, защото няма да имате ограничения в движенията си, няма да се изпотявате и може да носите ризата през целия ден. Подобен тип мъжки ризи навлизат все по-смело в ежедневието на мъжете, така че не се колебайте и я добавете във вашият летен гардероб.

 

Състав: 80% лен и 20% памук

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

 

 

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта. 

За информация и поръчки:

  • Обадете се на 0894578027
  • Изпратете емайл на: office@vikonte
  •