Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Риза спортно-елегантна мента FY6521
Риза лен спортно-елегантна мента FY6521
Риза лен спортно-елегантна мента FY6521
Риза лен спортно-елегантна мента FY6521
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Риза лен спортно-елегантна мента FY6521

2302080006

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни


Информация на Продукта

Риза спортно-елегантна мента FY6521, практична и удобна за носене както в ежедневието , така и на специални поводи. Изработена е изцяло от памук, мека при допир, лесно се поддържа и глади. Идеална е за топлите месеци от годината, с изчистен дизайн и свежа визия. Закопчаването е по цялата дължина и започва от вградената малка яка. 

Сами се досещате, че тук вариант да сложите вратовръзка или папийонка е недопустим, което прави ризата да се носи обикновено разкопчана, поне в горната си част.  На височината на гърдите има декоративен джоб, който допринася за завършващата визия на модела. Комбинацията с мъжки панталони и сака оставяме на вас, като само ви напомняме, че тях може да ги видите в нашия онлайн магазин Виконте Русе. 

  • Състав: 100% памук с ленена структура

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Възможни са разлики между цените онлайн и във физическите обекти на фирмата.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В случай на връщане, парите се възстановяват по банков път в срок от 14 работни дни. 
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.