Начало Продукти Количка 0 Профил

-20% НА ВСИЧКИ ЕДНОЦВЕТНИ ОФИЦИАЛНИ РИЗИ ДО 22.05

Светлосиня риза лен FY6522
Светлосиня риза лен FY6522
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Светлосиня риза лен FY6522

2003220208

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни


Информация на Продукта

Светлосиня риза лен FY6522, повлияна от най-новите трендове за предстоящия сезон. Верни на българските традиции ви представяме един модел, докосващ мъжкото сърце със своята автентичност, доближаваща се много до народните носии. Нека си го кажем направо, това е спортно елегантна кройка при това леко вталена с декоративни елементи по нея. Тук може да споменем за фалшивото джобче с една широка филетка на лява предна част и презраменни шевове с украсителни тигели.

Яката е тип столче. Тя е завършек на закопчаване тип канон в предна среда с 5 метални копчета. Материята погледната отстрани силно наподобява лен, но е изцяло памучна. Лесно се глади и поддържа, ще се чувствате удобно през целият ден. Подобен тип ризи може да ги носите в ежедневието и на неформални срещи, стига да ги комбинирате с подходящите мъжки панталони и обувки. Тях ще намерите в нашия онлайн магазин Виконте Русе.

 

 

Състав на продукта: 100% памук

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.