Начало Продукти Количка 0 Профил

-20% ОТСТЪПКА НА ВСИЧКИ ВРАТОВРЪЗКИ ДО 05.02

Тъмносиня ленена риза дълъг ръкав FY1
Тъмносиня ленена риза дълъг ръкав FY13
Тъмносиня ленена риза дълъг ръкав FY11
Тъмносиня ленена риза дълъг ръкав FY14
Тъмносиня ленена риза дълъг ръкав FY12
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Тъмносиня ленена риза дълъг ръкав FY1

2204200017

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни


Информация на Продукта

Тъмносиня ленена риза дълъг ръкав FY1, практична  дреха за лятото от мека и фина материя. Приятно изглеждащ дизайн, с характерни надлъжни шевове, които придават релефност на ризата. В допълнение се забелязва декоративен, вътрешен джоб на нивото на гърдите с шлицов вход. 

Закопчаването е с четири малки копчета, които завършват в горната част с прибиране на тясната яка. Кройката е права, водеща се по формите на мъжкото тяло. Носи се извън панталона и на практика служи, като връхна дреха през лятото. Ленената материя е тънка и приятна за носене, не се мачка, като пази тялото от изпотяване.

Състав: 100% памук

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.