Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Тънка ленена риза светлосиня LMO5
Тънка ленена риза светлосиня LMO5
Тънка ленена риза светлосиня LMO5
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Тънка ленена риза светлосиня рае LMO5

2204250007

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни


Информация на Продукта

Тънка ленена риза светлосиня LMO5 рае, актуален модел за летните месеци. Лека и приятна за носене материя, която държи  хладно вашето тяло, дори в най-горещите дни в годината. Характерно за дрехите от лен е, че те не се мачкат и стоят изгладени, дори след пране. Дизайнът е семпъл, без излишни декорации. Закопчаването е по цялата дължина с малки розови копчета, а яката е спортна, прибрана по врата.

Мъжката риза може да се запаше в панталона, но може да стои и извън него. Това зависи от вашите предпочитания. Друго важно предимство на този модел е, че кройката е права. Следователно може да се облича от всякакъв тип мъжко телосложение. Късите ръкави завършват с широк маншет, който подчертава формата на раменете.

Състав: 100% памук

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Възможни са разлики между цените онлайн и във физическите обекти на фирмата.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В случай на връщане, парите се възстановяват по банков път в срок от 14 работни дни. 
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.