Начало Продукти Количка 0 Профил

-20% ОТСТЪПКА НА ВСИЧКИ ВРАТОВРЪЗКИ ДО 05.02

Тънка ленена риза светлосиня LMO5
Тънка ленена риза светлосиня LMO55
Тънка ленена риза светлосиня LMO53
Тънка ленена риза светлосиня LMO51
Тънка ленена риза светлосиня LMO54
Тънка ленена риза светлосиня LMO52
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Тънка ленена риза светлосиня LMO5

2204250007

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни


Информация на Продукта

Тънка ленена риза светлосиня LMO5, актуален модел за летните месеци. Лека и приятна за носене материя, която държи  хладно вашето тяло, дори в най-горещите дни в годината. Характерно за дрехите от лен е, че те не се мачкат и стоят изгладени, дори след пране. Дизайнът е семпъл, без излишни декорации. Закопчаването е по цялата дължина с малки розови копчета, а яката е спортна, прибрана по врата.

Мъжката риза може да се запаше в панталона, но може да стои и извън него. Това зависи от вашите предпочитания. Друго важно предимство на този модел е, че кройката е права. Следователно може да се облича от всякакъв тип мъжко телосложение. Късите ръкави завършват с широк маншет, който подчертава формата на раменете.

Състав: 100% памук

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.