Начало Продукти Количка 0 Профил

-20% ОТСТЪПКА НА ВСИЧКИ ВРАТОВРЪЗКИ ДО 05.02

Жълта мъжка риза ленена FY2
Жълта мъжка риза ленена FY25
Жълта мъжка риза ленена FY23
Жълта мъжка риза ленена FY21
Жълта мъжка риза ленена FY24
Жълта мъжка риза ленена FY22
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Жълта мъжка риза ленена FY2

2204200031

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни


Информация на Продукта

Жълта мъжка риза ленена FY2, практична  дреха за лятото от мека и фина материя. Приятно изглеждащ дизайн, с характерни надлъжни шевове, които придават релефност на ризата. В допълнение се забелязва декоративен, вътрешен джоб на нивото на гърдите с шлицов вход. 

Закопчаването е с четири малки копчета, които завършват в горната част с прибиране на тясната яка. Кройката е права, водеща се по формите на мъжкото тяло. Носи се извън панталона и на практика служи, като връхна дреха през лятото. Ленената материя е тънка и приятна за носене, не се мачка, като пази тялото от изпотяване.

Състав: 100% памук

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.