Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Жълта спортна риза FY6521
Жълта спортна риза лен FY6521
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Жълта спортна риза FY6521

2003220170

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни


Информация на Продукта

Жълта спортна риза лен FY6521, свеж модел от последната ни селекция за летния сезон. Кройката е доста раздвижена, леко вталена, взаимствана е от горната част на народните носии. Закопчаването е поверено на пет тъмни копчета, които завършват при яката. Тя обхваща деликатно врата, защото е от т.нар. яка столче. Материята е леко наподобяваща лен, но в основата си е памук. Лесно се пере и глади без да се нарушава нейната функционалност.

1. Високо качество

2. Стилна визия

3. Актуален жълт цвят

4. Състав на продукта: 100% памук

5. Произведено за Vikonte

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.