Начало Продукти Количка 0 Профил

СИГУРНА ПОРЪЧКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Жълта спортна риза FY6521
Жълта спортна риза лен FY6521
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Жълта спортна риза FY6521

2003220170

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни


Информация на Продукта

Жълта спортна риза лен FY6521, свеж модел от последната ни селекция за летния сезон. Кройката е доста раздвижена, леко вталена, взаимствана е от горната част на народните носии. Закопчаването е поверено на пет тъмни копчета, които завършват при яката. Тя обхваща деликатно врата, защото е от т.нар. яка столче. Материята е леко наподобяваща лен, но в основата си е памук. Лесно се пере и глади без да се нарушава нейната функционалност.

Дизайнът е много прецизно измислен, с имитация на джоб на нивото на гърдите и два надлъжни презраменни шевове с украсителни тигели, които започват от раменете и завършват при основата на ризата. Ръкавите са прави и могат да се разкопчават и навиват. Помислено е за тяхното позициониране с придържащо копче, когато са сгънати над лактите. Най-добрата комбинация с останалото облекло е със спортни панталони или дънки, които ще намерите в нашият онлайн магазин.

Тук може да споменем за фалшивото джобче с една широка филека на лява предна част и презраменни шевове с украсителни тигели. Яката е тип столче. Тя е завършек на закопчаване тип канон в предна среда с 5 метални копчета.

Състав на продукта: 100% памук

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта. 

Често купувани заедно