Начало Продукти Количка 0 Профил

-20% НА ВСИЧКИ ЕДНОЦВЕТНИ ОФИЦИАЛНИ РИЗИ ДО 22.05

Бежова риза къс ръкав NO402
Бежова риза къс ръкав NO402
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Бежова риза къс ръкав NO402

1904090040

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни


Информация на Продукта

Бежова риза къс ръкав NO402, свеж модел от лятната ни колекция. Стандартно предложение за хората с устойчиво отношение към облеклото. Любим цвят за повечето мъже, не само заради лесното комбиниране с мъжки панталони, но и заради прохладното излъчване на самата материя.

Тук тази комбинация е памук с полиестер в отношение четири към едно. Това допринася за лесното гладене, поддържане и леко разтегливия характер на ризата. Може да се облича както в ежедневието, така и на по-специални събития, където не се изисква задължителен дрескод.

 

  • Състав: 80% памук и 20% полиестер

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта. 

Често купувани заедно