Начало Продукти Количка 0 Профил

СИГУРНА ПОРЪЧКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Бежова риза рае къс ръкав лен VLN18
Бежова риза рае къс ръкав лен VLN18
Бежова риза рае къс ръкав лен VLN18
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Бежова риза рае къс ръкав лен VLN18

2304080075

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни


Информация на Продукта

Бежова риза рае къс ръкав лен VLN18, интересно решение за летните месеци. Права по тялото кройка, създаваща усещане за комфорт и свежест през целия ден. Към това прибавяме и фината памучна материя, койято предпазва от изпотяване. Много свежа разцветка, типична за сезона в който се носи ризата. Качеството на изработка е отлично, ще я носите не само сега но и в бъдеще, защото модата няма да излезе скоро за тези дрехи.

Състав: 100% памук със структура на лен
Произход: произведено за Виконте Русе
– Дизайн изчистен
– цвят бежов
– кройка свободна по тялото
– къс ръкав
– попска яка
– бродерия лого
– закопчаване бежови копчета с нишка
– подходящо за ежедневието и за официални празници

 

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.