Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Бяла риза къс ръкав VE1
Бяла риза къс ръкав VE1
Бяла риза къс ръкав VE11
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Бяла риза къс ръкав VE1

1708020010

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни


Информация на Продукта

Бяла риза къс ръкав VE1, изчистен модел от последната ни колекция. Най-често срещаният цвят, може да се каже дори стандартен, от памучен плат с една трета полиестер. Лесно се комбинира с всякакви цветове мъжки панталони и аксесоари към тях. Всичко това може да разгледате в нашия онлайн магазин Виконте Русе.

Това наше предложение е идеално за горещите дни в годината и прохладните вечери. Платът е лек и гладък при допир и не позволява на тялото да се изпотява. Яката е стандартна и позволява да се слага вратовръзка или папионка. Закопчаването е по цялата дължина с бели прозрачни копчета. Надяваме се тази мъжка риза с къс ръкав да стане част от вашето ежедневие или светло събитие.

 

  • Състав: 70% памук и 30% полиестер

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Възможни са разлики между цените онлайн и във физическите обекти на фирмата.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В случай на връщане, парите се възстановяват по банков път в срок от 14 работни дни. 
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.