Бяла риза къс ръкав VE1
Бяла риза къс ръкав VE11
Бяла риза къс ръкав VE1
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Бяла риза къс ръкав VE1

1708020010

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Бяла риза къс ръкав VE1, изчистен модел от последната ни колекция. Най-често срещаният цвят, може да се каже дори стандартен, от памучен плат с една трета полиестер. Лесно се комбинира с всякакви цветове мъжки панталони и аксесоари към тях. Всичко това може да разгледате в нашия онлайн магазин Виконте Русе.

Това наше предложение е идеално за горещите дни в годината и прохладните вечери. Платът е лек и гладък при допир и не позволява на тялото да се изпотява. Яката е стандартна и позволява да се слага вратовръзка или папионка. Закопчаването е по цялата дължина с бели прозрачни копчета. Надяваме се тази мъжка риза с къс ръкав да стане част от вашето ежедневие или светло събитие.

 

  • Състав: 70% памук и 30% полиестер

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

 

 

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 30 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). 

За информация и поръчки:

  • Обадете се на 0894578027
  • Изпратете емайл на: office@vikonte
  •  20080616111601 / 16.06.2008 г.