Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Бяла риза спортно-елегантна DPT320
Бяла риза спортно-елегантна DPT320
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Бяла риза спортно-елегантна DPT320

1904080224

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни


Информация на Продукта

Бяла риза спортно-елегантна DPT320, модел с къс ръкав и спретната визия. Подобни артикули навлизат усилено в ежедневното облекло на съвременния мъж, затова удобството е винаги на първо място. Перфектна във всяко отношение, с гарантирано качество и памучна материя. 

Принтът е много ситен, а яката е прилепнала плътно за врата. Закопчаването е по цялата дължина със тъмносини копчета. На височината на гърдите има джоб с имитиращ кант и копче в горната част. Тази риза идеално би се комбинирала с тъмни панталони или дънки, които може да разгледате в нашия сайт. Заложете на този изпитан вариант и внесете свежест във вашия гардероб. 

  • Състав: 97% памук и 3% еластан

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.