Бяла риза спортно-елегантна DPT950
Бяла риза спортно-елегантна DPT950
Бяла риза спортно-елегантна DPT9501
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Бяла риза спортно-елегантна DPT950

1904080244

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Често купувани заедноБяла риза спортно-елегантна DPT950, елегантна и удобна с къс ръкав. Памучен модел с малък процент еластан с гарантирано високо качество. Правим всичко възможно да удовлетворим всеки ваш вкус, особено за летния сезон. Така, че тази риза да притежава всички качества да е в крак с последните модни тенденции. Обърнете внимание в десена на плата.

Ситно разположените сини елементи идеално подхождат на топлите вечери, които ви предстоят.  Освен този декоративен мотив, малката яка, която е плътно прилепнала за врата допълва общата визия на модела. По този начин лесно бихте си избрали тъмен панталон или дънки с който ще завършите мъжкия си силует. Може да слагате тази риза, както в делник, така и в по-изискана обстановка.

 

  • Състав: 87% памук и 3% беластан

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

 

 

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 30 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). 

За информация и поръчки:

  • Обадете се на 0894578027
  • Изпратете емайл на: office@vikonte
  •  20080616111601 / 16.06.2008 г.