Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Бяла спортна риза къс ръкав VLN15
Бяла спортна риза къс ръкав VLN15
Бяла спортна риза къс ръкав VLN15
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Бяла спортна риза къс ръкав VLN15

2304080081

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Бяла спортна риза къс ръкав VLN15, прекрасен модел от последната ни лятна колекция. Изчистена от декорации мъжка визия с подходящ срещу слънцето цвят. Лека и удобна за носене материя, сигурна гаранция, че кожата няма да се изпотява дори ако времето е горещо. Закопчаването е по цялата дължина с малки сапфирени копчета. В ежедневието или на специални поводи, ще бъдете в крак с модата.

1. Подходящо решение за всякакви поводи
2. Свободна кройка
3. Подходяща за носене със спортни панталони
4. Състав: 100% памук със структура на лен
5. Произход: произведено за Vikonte

 

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.