Начало Продукти Количка 0 Профил

BLACK FRIDAY ОФЕРТИ ДО -30% ДО 30.11

Лилава мъжка официална риза NO407
Лилава мъжка официална риза NO407
Лилава мъжка официална риза NO4071
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Лилава мъжка официална риза NO407

1904090008

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни


Информация на Продукта

Лилава мъжка официална риза NO407, лека и ефирна с къс ръкав. Ефектен модел на ситни райета с подсилена яка от вътрешната страна. Надяваме се с това наше предложение да имате вдъхновение за останалите дрехи, като панталони и аксесоари, които може да разгледате в нашия сайт.

Като цяло ризата е с къс ръкав и закопчаване по цялата дължина с светли копчета. Яката е спортна, прилепнала за врата, която може да бъде разкопчана в общия случай, освен ако ситуацията не го забранява. Моделът е подходящ за ежедневна употреба в офиса или в домашни условия. Материята е мека и тънка от памук и полиестер, специално съобразена с горещото лято.  

 

  • Състав: 80% памук и 20% полиестер

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.