Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ С ВСЯКА ПОРЪЧКА

Лятна мъжка риза розова DL5098
Лятна мъжка риза розова DL50982
Лятна мъжка риза розова DL50981
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Лятна мъжка риза розова DL5098

2206100018

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни


Информация на Продукта

Лятна мъжка риза розова DL5098, модерна и изискана дреха за топлите летни дни. Дизайнът е изпъстрен с актуален, цветен принт, върху който са подредени всички елементи, подхождащи за такъв тип дреха. Кройката е приятно вталена, водеща се по линията на мъжкото тяло, особено ако то има правилни размери и форма. Закопчаването е от долу нагоре и завършва с прибрана, спортна яка.

Ръкавите са широки, като завършека им е с добре изразен маншет. Материята е памучна, съобразена със сезона. Предпазва тялото от изпотяване и го държи хладно, дори при много горещо време. Ризата с къс ръкав се носи извън панталона, защото в долната част, кройката е заоблена.


Състав: 80% памук, полиестер 17% и 3% еластан

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.