Начало Продукти Количка Профил

Риза къс ръкав бежова с елементи AO1
Риза къс ръкав бежова с елементи AO1
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Риза къс ръкав бежова с елементи AO1

2003220007

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Риза къс ръкав бежова с елементи AO1, актуален модел от водеща българска марка. Интересен флорален принт, при това доста ситен, изграден върху памучна материя. Към нея е добавен малък процент елестан, който прави ризата да е леко пластична, с бляскав оттенък. Обърнете внимание на спортната яка, която е прибрана с две малки копчета. Практичическо изпълнение за една атрактивна мъжка визия, подходяща за ежедневно ползване или вечерни неформални срещи.

Дизайнът е изчистен, без външен джоб и декорации. Кройката е права по тялото и както се вижда от снимката, може да се носи както препасана в панталона, така и извън него. Закопчаването е поверено на полупрозрачни малки копчета, които имат оттенък на базовият цвят на ризата. Подходяща комбинация за лятото е с мъжки дънкови бермуди.

 

Състав: 97% памук и 3% елестан

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

 

 

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта. 

За информация и поръчки:

  • Обадете се на 0894578027
  • Изпратете емайл на: office@vikonte
  •