Начало Продукти Количка 0 Профил

-20% НА ВСИЧКИ ЕДНОЦВЕТНИ ОФИЦИАЛНИ РИЗИ ДО 22.05

Риза къс ръкав бордо FY552
Риза къс ръкав бордо FY552
Риза къс ръкав бордо FY552
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Риза къс ръкав бордо FY552

1806190021

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Риза къс ръкав бордо FY552, яркия цвят се откроява на всяко облекло и вдъхва истинско свежо настроение.  Розовият оттенък в памучния плат ще направи усещанията ви за лято още по-големи. Моделът разполага с един джоб на равнището на гърдите, който в общия случай е само декоративен.

Закопчаването е стандартно по цялата дължина, посредством светлокафяви малки копчета. Яката е спортна, което означава, че няма нужда от вратовръзка или папийонка. Лесно бихте комбинирали тази риза с тъмни мъжки панталони , които може да намерите в нашия сайт. Надяваме се това предложение да грабне вашето въображение, за да придаде нужния комфорт на тялото и душата ви.

  • Състав: 100% памук

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта. 

Често купувани заедно