Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Риза къс ръкав бордо NO402
Риза къс ръкав бордо NO402
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Риза къс ръкав бордо NO402

1904090028

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни


Информация на Продукта

Риза къс ръкав бордо NO402, гарантирано свеж модел от последната ни колекция. В този случай може да използвате въображението си за комбинацията с мъжки панталони и сака , които може да намерите в нашия сайт. Това е перфектния модел за вашата стройна визия. Гарантирано качество, както на изработка така и на материала, от който е направена.

Ще ви държи прохладно през летните жеги заради памучния плат в състава си с лек примес на полиестер. Яката е спортна, продължение на закопчаването по цялата дължина. Завършването на вашия аутфит е джоба на равнището на гърдите, което има по-скоро декоративен характер, отколкото да се търси някаква функционалност.

 

  • Състав: 80% памук и 20% полиестер

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.