Начало Продукти Количка Профил

Риза къс ръкав с дребни сини елементи DPT4
Риза къс ръкав с дребни сини елементи DPT4
Риза къс ръкав с дребни сини елементи DPT41
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Риза къс ръкав с дребни сини елементи DPT4

2003220106

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Риза къс ръкав с дребни сини елементи DPT4, изискан модел за ежедневна употреба през летните месеци. Тук имаме съчетание между удобство и елегантност, което се надяваме да ви допадне, защото материята е памучна, приятна на допир. Ако трябва да сме точни, базовият цвят тук е пепел от рози, върху който стои ситен принт. Закопчаването е по цялата дължина с тик-так копчета.

Яката е спортно елегантна, прилепнала около врата с помощта на две тъмносини копчета. Декорацията е семпла, представена само от един вътрешен джоб, затворен с малко тъмно копче без капаче. Подобен тип ризи се носят извън мъжките дънки, освен ако не са официални такива. Обувките може да се светло или тъмно сини и задължително спортни.

 

Състав: 97% памук и 3% еластан

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта. 

За информация и поръчки:

  • Обадете се на 0894578027
  • Изпратете емайл на: office@vikonte
  •