Риза къс ръкав мента с флорален принт NO5
Риза къс ръкав мента с флорален принт NO51
Риза къс ръкав мента с флорален принт NO5
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Риза къс ръкав мента с флорален принт NO5

2003220285

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Риза къс ръкав мента с флорален принт NO5, летен модел в красив цветови аспект. Кройката е права, а яката е леко прибрана около врата. Закопчаването е с тъмносини, квадратни копчета разположени по цялата дължина. Те са пришити към тъмна, контрастираща лента, която при закопчано състояние на ризата почти не се забелязва. Дизайнът на дрехата е поверен на ярка, ненатрапчива щампа от свежи цветове.

Много добра комбинация между тъмносивите мотиви и базовият ментов цвят.  Материята е памучна с 3% примес от еластан. Мека и приятна при носене, особено в горещите дни в годината. Може да направите експериментална комбинация на тази риза със светлосини дънки, препасани с тъмен колан.  Тях и още много други аксесоари може да видите в нашия онлайн магазин.

 

Състав: 97% памук и 3% еластан

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

 

 

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 30 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). 

За информация и поръчки:

  • Обадете се на 0894578027
  • Изпратете емайл на: office@vikonte
  •  20080616111601 / 16.06.2008 г.