Начало Продукти Количка Профил

Риза къс ръкав синя с елементи NO1
Риза къс ръкав синя с елементи NO11
Риза къс ръкав синя с елементи NO1
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Риза къс ръкав синя с елементи NO1

2003220293

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Риза къс ръкав синя с елементи NO1, много оригинален принт, който засилва стила на вашата визия. Сигурни сме, че още щом я облечете ще се влюбите в нея, защото тя подхожда на всякакъв тип телосложение. Дизайнът се доближава до този при изисканите ризи, защото няма излишни декорации. Материята е памучна с лек примес на еластан.

Късите ръкави завършват с подгъната лента, която почти не се забелязва. Яката е прибрана стилно около линията на врата, като от вътрешната и страна е тъмносиня. Това до някъде улеснява по-продължителното и носене. Закопчаването също е много атрактивно, с квадратни копчета боядисани с двата водещи цвята. Изключително красива дреха, която може да слагате дори на официални срещи, стига да е препасана в мъжкия панталон. Материята е памучна с лек примес на еластан.

 

Състав: 97% памук и 3% елестан

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

 

 

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта. 

За информация и поръчки:

  • Обадете се на 0894578027
  • Изпратете емайл на: office@vikonte
  •