Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Розова риза къс ръкав DPT740
Розова риза къс ръкав DPT740
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Розова риза къс ръкав DPT740

2206050048

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни


Информация на Продукта

Розова риза къс ръкав DPT740, свежа и свободна дреха с усещане за летен привкус. Върху цветната основа е разхвърлян симетричен принт, който се надяваме да ви хареса. Кройката е спортно елегантна и леко вталена, водеща по линиите на мъжкото тяло. Закопчаването се състои от вертикално разположени, тъмни копчета, които в горната част завършват с малка яка. Тя е позиционирана с две копчета разположени на самия край на яката.

В края на ръкавите е добавен маншет от същия десен, с което се подсилва стилната визия.  Материята е изцяло памучна, с малък процент еластан. Не дава възможност на тялото да се поти, дори при много топло време. Носи се извън панталона, трудно се мачка.

Състав: 95% памук и 5% еластан

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.