Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Розова риза къс ръкав BA6426
Розова риза къс ръкав BA6426
Розова риза къс ръкав BA64261
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Розова риза къс ръкав BA6426

1904090157

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни


Информация на Продукта

Розова риза къс ръкав BA6426, много ефектен модел от последната ни колекция за лятото. Прибавете спортно-елегантна нотка към вашата стройна мъжка визия с тази наистина красива дреха. Елементите на материята са лен и памук в отношение четири към едно. Следователно може да се очаква, че ризата ще ви държи хладно тялото през горещото време и няма да ви изневери през хладните вечери.

Самата форма е леко еластична, като съществен момент е дължината на ръкавите. Яката е прибрана към врата и позволява да бъде разкопчана (дори е желателно така да се носи). Закопчаването е с копчета с цвета на материята. Правилното комбиниране с мъжки панталони е да се следва контраста на цветовете.

 

  • Състав: 80% лен и 20% памук

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.