Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Памучна сива риза с принт къс ръкав DPT305
Памучна сива риза с принт къс ръкав DPT305
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Памучна сива риза с принт DPT305

2206050043

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни


Информация на Продукта

Памучна сива риза с принт къс ръкав DPT305, модел съчетал в себе си стилен дизайн, характерен за лятото. Той позволява тази дреха, да се носи навсякъде, дори и на работа в офиса. Закопчаването е по цялата дължина с малки тъмни копчета и завършва в горната част.

Материята е лека и приятна при допир, предпазва тялото от изпотяване. Дори и при много топло време, се усеща прохлада, което е голямо предимство. Насладете се на лятото с тази изискана и качествена визия, подплатена с цвят и стил.

Състав: 95% памук и 5% еластан

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.