Сива риза къс ръкав NO402
Сива риза къс ръкав NO402
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Сива риза къс ръкав NO402

1904090024

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Сива риза къс ръкав NO402, удобна и модерна от тънък памучен плат. Заложете на това наше предложение за горещите дни в годината. Удоволствието да ви носи прохлада през лятото е наложително, особено ако присъствате на официално събитие. Класически десен от стандартен светлосив цвят с джоб на нивото на гърдите.

Яката е семпла спортна, а закопчаването е едноредово с сиви копчета по цялата дължина. Дължината на ръкавите е съобразена с размера, който си изберете. Изборът на панталони и аксесоари го оставяме на вас, с уточнението, че всичко това може да намерите в нашия сайт. Придайте увереност на вашата стройна мъжка фигура с тази лятна риза къс ръкав.

 

  • Състав: 80% памук и 20% полиестер

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

 

 

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 30 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). 

За информация и поръчки:

  • Обадете се на 0894578027
  • Изпратете емайл на: office@vikonte
  •  20080616111601 / 16.06.2008 г.