Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Спортна риза къс ръкав с дребни шарки DPT3
Спортна риза къс ръкав с дребни шарки DPT3
Спортна риза къс ръкав с дребни шарки DPT31
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Спортна риза къс ръкав с дребни шарки DPT3

2003220086

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни


Информация на Продукта

Спортна риза къс ръкав с дребни шарки DPT3 , изящност, наситена с удобство. Това е един от най-ефектните ни модели, който ще вдъхнови креативното ви въображение към различни комбинации на обличане. Тук базовият цвят е тъмночервен, върху който има ситен принт, раздвижващ визията. Освен това присъства малък декоративен джоб без капаче, който се вписва доста приятно в дизайна.

Спортната яка е добре прибрана около врата и следва общия тон в закопчаването. Материята е памучна, подходяща за лятото, особено ако искате през целият ден да сте с тази мъжка риза. Съчетанието и с тъмни спортни панталони и черни обувки ще внесе финален щрих във вашата изискана визия. Бъдете смели в избора си на облекло и заложете само на изпитани варианти, което ще ви гарантира успех в обществото.

 

Състав: 97% памук и 3% еластан

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.