Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Светлосиня мъжка официална риза NO407
Светлосиня мъжка официална риза NO407
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Светлосиня мъжка официална риза NO407

1904090003

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни


Информация на Продукта

Светлосиня мъжка официална риза NO407, лятно предложение за изисканите господа. Много функционален модел от гледна точка на използването. Може да я носите на специални поводи, а защо не и за ежедневна употреба. Ризата е така изработена, че да ви стои свободно по тялото, разбира се ако улучите правилния размер. Десена е изработен от ситно райе, което не се забелязва отдалече.

Материята е подходяща за горещите дни и прохладните вечери, защото е от памук и полиестер. Поддържането е лесно, а гладенето и приятно. Препоръчителното комбиниране със сини официални панталони, както е показано на снимката. Това не означава че не може избора да е друг. Всичко зависи от вашите разбирания за модата и красивото.  

 

  • Състав: 80% памук и 20% полиестер

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.