Начало Продукти Количка Профил

Светлосиня мъжка официална риза NO407
Светлосиня мъжка официална риза NO407
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Светлосиня мъжка официална риза NO407

1904090003

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Често купувани заедноСветлосиня мъжка официална риза NO407, лятно предложение за изисканите господа. Много функционален модел от гледна точка на използването. Може да я носите на специални поводи, а защо не и за ежедневна употреба. Ризата е така изработена, че да ви стои свободно по тялото, разбира се ако улучите правилния размер. Десена е изработен от ситно райе, което не се забелязва отдалече.

Материята е подходяща за горещите дни и прохладните вечери, защото е от памук и полиестер. Поддържането е лесно, а гладенето и приятно. Препоръчителното комбиниране със сини официални панталони, както е показано на снимката. Това не означава че не може избора да е друг. Всичко зависи от вашите разбирания за модата и красивото.  

 

  • Състав: 80% памук и 20% полиестер

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

 

 

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта. 

За информация и поръчки:

  • Обадете се на 0894578027
  • Изпратете емайл на: office@vikonte
  •