Начало Продукти Количка Профил

Светлосиня риза къс ръкав с дребни елементи DPT5
Светлосиня риза къс ръкав с дребни елементи DPT5
Светлосиня риза къс ръкав с дребни елементи DPT
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Светлосиня риза къс ръкав с дребни елементи DPT5

2003220091

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Светлосиня риза къс ръкав с дребни елементи DPT5, уникална памучна дреха от последната ни селекция. Насладете се на свежите цветови нюанси и стилния принт, подходящ вариант за летните месеци. Спортно елегантен модел, за вашето ежедневие, който ще задоволи капризите и на най-взискателните ни клиенти. В областта на гърдите има вграден вътрешен джоб, който се затваря с малко тъмносиньо копче.

С подобен десен имаме в червено и пепел от рози. Закопчаването е по цялата дължина с тъмносини тик-так копчета. Предвид спецификата на модела и памучната материя, може да го комбинирате например със светлосини дънки и спортни обувки, които ще намерите в нашия онлайн магазин Виконте Русе. Така облечени ще постигнете т.нар. “casual” стил, което позволява ризата да се носи извън панталона.

 

Състав: 97% памук и 3% еластан

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

 

 

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта. 

За информация и поръчки:

  • Обадете се на 0894578027
  • Изпратете емайл на: office@vikonte
  •