Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Тъмносиня риза спортно-елегантна DPT370
Тъмносиня риза спортно-елегантна DPT370
Тъмносиня риза спортно-елегантна DPT3701
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Тъмносиня риза спортно-елегантна DPT370

1904080234

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни


Информация на Продукта

Тъмносиня риза спортно-елегантна DPT370, за една перфектна визия в няколко цветови нюанса. На пръв поглед традиционен модел от гледна точка на кройката с малка прилепнала по врата яка. Закопчаването е по цялата дължина, като се акцентира на червения кант, който е разположен успоредно на копчетата.

Принтът е изработен от геометрични шарки с нетрадиционна форма. Материята е памучна с лек примес на еластан.  Подходящата комбинация е както със светли така и с тъмни панталони или дънки, които може да разгледате в нашия сайт. Бъдете различни, за да сте забелязани сред обществото или в офиса.

 

  • Състав: 97% памук и 3% еластан

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.