Начало Продукти Количка 0 Профил

Тъмносиня спортно елегантна риза с бял принт DPT1
Тъмносиня спортно елегантна риза с бял принт DPT1
Тъмносиня спортно елегантна риза с бял принт DP1
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Тъмносиня спортно елегантна риза с бял принт DPT1

2003220081

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни


Информация на Продукта

Тъмносиня спортно елегантна риза с бял принт DPT1, впечатляващо изпълнение като дизайн, за една атрактивна мъжка визия. Десенът е така подчертан, че всъщност повечето елементи остават едва забележими. Например малкият вътрешен джоб на нивото на гърдите или спортната яка. Дори самото закопчаване с тъмносини копчета едва се вижда и то благодарение на тъмночервения кант.

Ако всичко това ви допада, значи това е вашият модел мъжка риза. Платът е памучен с малък процент еластан, лесно се пере и глади. Кройката е интересна, права и се води по тялото на мъжа. Прави го да изглежда по-мъжествено и стройно. Най-добрата комбинация е с тъмни мъжки панталони и обувки, които ще намерите в нашия онлайн магазин Виконте Русе.

 

Състав: 97% памук и 3% еластан

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.