Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Зимни ризи

ФИЛТРИРАЙ+


Мъжки зимни ризи

Купи сега новата колекция мъжки зимни ризи от Vikonte. Те са изработени от специална материя за зимния сезон. В нея умело са комбинирани качествен памук с фин кашмир за максимално удобство и топлина в студеното време.

Зимните ризи Vikonte са с характерни за сезона карирани шарки. Това ги прави особено удачен избор за горна дреха, както и са лесни за комбиниране със спортно-елегантни панталони или дънки.

Покажи:
ДОБАВИ ФИЛТРИ

Дебели мъжки ризи

Зимни мъжки ризи, плътни и удобни за носене през есенно зимния сезон. Подходящи са за обличане както в ежедневието, така и за по-специални поводи. Изработката е много качествена, като се набляга на материи от кашмир.

Друг характерен белег е яката, която може да бъде класическа или спортна, в зависимост от модела. Десените и текстурите на плата са предимно карирани, което е голямо предимство, когато трябва да ги комбинирате с останалото облекло. Кройката е права с изящно подчертаване на раменете и врата. В горната част може да забележите, че винаги стои джоб, който не е само за украса. Зимните мъжки ризи на Виконте Русе се отличат със своята елегантност и стил, на които винаги може да разчитате.