Начало Продукти Количка 0 Профил

СИГУРНА ПОРЪЧКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Зимна мъжка риза карирана синьо NO371
Зимна мъжка риза карирана синьо NO3711
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Зимна мъжка риза карирана синьо NO371

2211090279

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Зимна мъжка риза карирана синьо NO371, атрактивен модел с доста разчупен дизайн. Бялата основа е умело съчетана с тъмносинята решетка от линии, създаваща илюзията за пространственост. Тъмните копчета засилват този ефект, като съсредоточават вниманието към закопчаването и яката.

Дрехата е добре структурирана и може да се носи самостоятелно през топлите дни или под връхна дреха, когато е студено. Материята е удобна и приятна за кожата от 100% памучен плат. Кройката е вталена, предпоставка да се носи от мъже с добро телосложение.

Състав: 100% памук

 

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.