Начало Продукти Количка 0 Профил

СИГУРНА ПОРЪЧКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Зимна риза карирана с елементи бордо NO340
Зимна риза карирана с елементи бордо NO3402
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Зимна риза карирана с елементи бордо NO340

2211090259

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни


Информация на Продукта

Зимна риза карирана с елементи бордо NO340, от плътна памучна материя. Много здрава и качествена за ежедневна употреба. На пръв поглед десенът е много шарен, създаващ илюзия за пространственост. От друга страна, различните нюанси на преплитащите се цветни линии, може да се използват, за лесното комбиниране с останалото облекло. 

Закопчаването е по цялата дължина и завършва със спортна яка. Тя е прибрана с помощта на малки копчета, разположени в нейните краища. Кройката е леко вталена, а малкия джоб на нивото на гърдите едва се различава, благодарение на своето копче. Изработката е на много високо ниво, а материята е изцяло от памук. Следователно проблеми с гладене и пране няма да имате.

Състав: 100% памук

 

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.