Начало Продукти Количка 0 Профил

Бяла риза с черен кант PKS
Бяла риза с черен кант PKS
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Бяла риза с черен кант PKS

1510140333

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни


Информация на Продукта

Бяла риза с черен кант PKS, един прекрасен иновативен модел, с който ще бъдете неотразим на всяко светско събитие. Точното описание на тази риза представлява черен паспел по кант яка, маншети и канон в предна среда. Звучи доста сложно за някои хора, но ако се вгледате в снимката ще разберете всичко. Логично закопчаването е по цялата дължина, поверено на тъмен цвят копчета, синхронизирани с кантовете.

На такъв тип официални облекла не се слагат вратовръзки или папионки, носят се разкопчани и се комбинират с тъмни мъжки панталони. Всичко това може да разгледате в онлайн магазина Виконте Русе и да изберете правилното за вас съчетание. Материята е много приятна и не дразни кожата. Изработена е от памук и вискоза в процентно изражение 80 към 20, лесно се пере и глади.

 

Състав: 80% памук и 20% вискоза

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.