Червена риза лак вталена NO410
Червена риза лак вталена NO4101
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Червена риза лак вталена NO410

1510140397

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Червена риза лак вталена NO410, прекрасен модел с дълъг ръкав от последната ни селекция. Дължината на ризата е стандартна, а закопчаването е поверено на малки копчета, които се преливат в материята. Под класическата яка може да носите както папионка, така и вратовръзка за да сте изискани на всяко светско събитие, на което ще вземете участие.

Материята е много деликатна и има леко лъщяш оттенък. Изработена е от памук, с малък процент полиестер. Това наше предложение може да се носи както външно, така и вътрешно, като цвета и кройката на панталона оставяме на вашето въображение и желание. Сложете тази мъжка риза към официалните си дрехи за да добавите модерно излъчване, без да бягате от спортно елегантната си визия.

 

Състав: 80% памук и 20% полиестер

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

 

 

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 30 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). 

За информация и поръчки:

  • Обадете се на 0894578027
  • Изпратете емайл на: office@vikonte
  •  20080616111601 / 16.06.2008 г.