Начало Продукти Количка 0 Профил

Класическа червена риза с джоб NO402
Класическа червена риза с джоб NO402
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Класическа червена риза с джоб NO402

1910090008

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни


Информация на Продукта

Класическа червена риза с джоб NO402, ярък запомнящ се цвят, който се предпочита от господата. Кройката на ризата е класическа, което я прави подходяща за всеки вид фигура. Дрехата се отличава и с елегантен джоб, който особено удобен при носене в бизнес среда.

Материята е стандартна за такъв тип дрехи (памук и полиестер), лесно се пере и глади. Комбинирането с мъжки панталони и обувки оставяме на вашето въображение. Тях, както и аксесоарите(папионки, вратовръзки, бутонели и др.) ще намерите в нашия онлайн магазин Виконте Русе.

 

Състав: 80% памук и 20% полиестер

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.