Лилава мъжка риза класическа NO402
Лилава мъжка риза класическа NO402
Лилава мъжка риза класическа NO402
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Лилава мъжка риза класическа NO402

1809150219

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Лилава мъжка риза класическа NO402, актуален модел за всеки сезон. Може да се носи както на работа в офиса, така и на празници. Разликата е в панталона и вратовръзката (папионката), които са за втория случай. Моделът, който предлагаме на вашето внимание е изключително елегантен, материята е ефирна и лека. Изработката е качествена и в комбинация с памучният плат се получава една изискана мъжка дреха.

През последните няколко сезона лилавият цвят се наложи трайно в мъжките ризи, защото лесно се комбинира с останалата част на тоалета. Яката е стилно прибрана около врата, като под нея има вариант да се сложи вратовръзка. Закопчаването е с кръгли безцветни копчета, а на нивото на гърдите има малко декоратично джобче. Дължината на ръкавите е съобразена с размера на ризата с опция за навиване. Зарадвайте себе си или ваш приятел с подобен тип облекло и разгледайте останалите наши предложения за настоящия сезон.

 

Състав: 80% памук и 20% полиестер

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

 

 

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 30 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). 

За информация и поръчки:

  • Обадете се на 0894578027
  • Изпратете емайл на: office@vikonte
  •