Лилава официална риза вталена BO010
Лилава официална риза вталена BO010
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Лилава официална риза вталена BO010

2003170042

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Често купувани заедноЛилава официална риза вталена BO010, изчистен десен без никакви декорации, което е логично предвид предназначението и. Може да се слага както на специални поводи, така и да се носи в ежедневието когато сте на работа. Интересно е да се отбележи спортният оттенък на този модел, който е за хора със съразмерни пропорции на тялото, тъй като ризата е вталена. Материята е много гладка и ефирна, изработена от памук и полиестер.

Лесно се глади и поддържа и ще държи тялото ви в по-голяма част от времето без излишно потене. Цялостното закопчаване е със стандартни копчета по цялата дължина на модела, които са от същия цвят. Изберете правилният размер, за да нямате излишни притеснения в движенията си. Правилната комбинация с мъжки панталони и обувки може сами да си я направите, но ако изпитате някакви затруднения сме насреща да помагаме.

 

Състав: 80% памук и 20% полиестер

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

 

 

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 30 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). 

За информация и поръчки:

  • Обадете се на 0894578027
  • Изпратете емайл на: office@vikonte
  •  20080616111601 / 16.06.2008 г.