Начало Продукти Количка 0 Профил

BLACK FRIDAY ОФЕРТИ ДО -30% ДО 30.11

Лилава риза структурирана секретно закопчаване
Лилава риза структурирана секретно закопчаван1
Лилава риза структурирана секретно закопчаване AO3
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Лилава риза структурирана секретно закопчаване AO3

1911260182

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Лилава риза структурирана със секретно закопчаване AO13, стилен модел излъчващ елегантност и класа. Кройката е леко вталена, с иновативен дизайн. Основният акцент в него е прикриването на копчетата по цялата дължина на закопчаването, без най-горното. По подразбиране то е винаги разкопчано. Големината на яката се вписва идеално в общия дизайн на ризата.

Друго интересно решение е самата материя. От една страна е мека и приятна при допир, а от друга има релефен привкус. Това особено много се харесва на някои жени. Подобен тип официални риза са задължителни за всеки гардероб. Не на последно място е самото българско  качество на изработка, което се надяваме да ви впечатли.

1. Състав:  80% памук и 20% полиестер
2. Произход: Произведено за Vikonte
3. Кройка: Вталена
4. Подходяща за сака и костюми

 

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.