Начало Продукти Количка Профил

Мъжка риза пепел от рози вталена NO010
Мъжка риза пепел от рози вталена NO010
Мъжка риза пепел от рози вталена NO010
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Мъжка риза пепел от рози вталена NO010

2003170006

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Мъжка риза пепел от рози вталена NO010, изчистена основа за стилна и класна визия през лятото. Приятен за окото модел от последната ни колекция, подходящ за носене както на официални събития, така и в ежедневието и работа. Една от най-търсените ризи, защото комбинацията с тъмни мъжки панталони и евентуално вратовръзка е лесно. Тях също може да ги намерите в нашия онлайн магазин Виконте Русе. Закопчаването е по цялата дължина с малки светлорозови, почти прозрачни, копчета. Материята е гладка и мека при допир, комбинация от памук и полиестер.

Лесно се пере и глади, без да се свива или разпуска след многократна употреба. Друго предимство на тази риза е, че може да се носи както запасана в панталона, така и извън него. В цветово отношение можем да се похвалим, че разполагаме с богата гама елегантни мъжки ризи, подходящи за всякакъв вид поводи.

 

Състав: 80% памук и 20% полиестер

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

 

 

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта. 

За информация и поръчки:

  • Обадете се на 0894578027
  • Изпратете емайл на: office@vikonte
  •