Начало Продукти Количка 0 Профил

-20% ОТСТЪПКА НА ВСИЧКИ ВРАТОВРЪЗКИ ДО 05.02

Мъжка риза рае с кант NO407
Мъжка риза рае с кант NO4071
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Мъжка риза рае с кант NO407

1909050218

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни


Информация на Продукта

Мъжка риза рае с кант NO407, добре структуриран модел, втален, но не прекалено.  Стилна за специални поводи, с много красиво излъчване. Интересно хрумване е да се добави водещ, тънък, тъмен кант по цялата дължина на закопчаването. Илиците под малките копчета са от същия  цвят, контрастират на светлия тон, идеално пасват на раздвижения дизайн.

Яката е приятна за окото, чудесно приляга към врата, без да го стяга, защото най-горното копче е винаги разкопчано. Дължината на ризата и ръкавите е съобразена с размера, който сте избрали. Материята е приятна при докосване, не се мачка, от висококачествен памук и малък примес на полиестер. Не пропускайте възможността да се сдобиете с луксозна риза, с която да подчертаете своята визия.

Състав: 80% памук и 20% полиестер

 

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.