Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Мъжка риза вталена екрю VIK010
Мъжка риза вталена екрю VIK010
Мъжка риза вталена екрю VIK010
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Мъжка риза вталена екрю VIK010

2002180014

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Мъжка риза вталена екрю VIK010, Изработена е от полиестер и памук с много ефирен десен, без никакви декорации. Тук може да заложите на сигурното излъчване, което няма да ви подведе, особено ако имате стройно тяло. Ризата би го подчертала, защото е леко вталена, което от своя страна изнася на преден план раменете. 

Изработката на мъжката риза е много деликатна и качествена, което ще го забележите още като я обличате. Закопчаването е поверено на бели копчета, които завършват при класическата яка. 

1. Състав:  80% памук и 20% полиестер
2. Произход: Произведено за Vikonte
3. Кройка: Вталена
4. Подходяща за сака и костюми

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта. 

Често купувани заедно