Начало Продукти Количка 0 Профил

-20% ОТСТЪПКА НА ВСИЧКИ ВРАТОВРЪЗКИ ДО 05.02

Мъжка риза корал вталена VIK010
Официална мъжка риза корал VIK010
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Мъжка риза корал вталена VIK010

1801170020

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни


Информация на Продукта

Мъжка риза корал вталена VIK010 е част от серията изискани ризи с лека памучна основа и полиестерна нишка. Тя  Ви позволява да се движите свободно и комфортно. Това е умен и удобен избор в дните, когато имате забързан график или ако пътувате между срещи.

 

Състав:

80% памук

20% полиестер

 

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта. 

Често купувани заедноОфициална мъжка риза корал VIK010