Начало Продукти Количка 0 Профил

Риза лак цвят корал вталена NO410
Риза лак цвят корал вталена NO4102
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Риза лак цвят корал вталена NO410

1602100070

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни


Информация на Продукта

Риза лак цвят корал вталена NO410, за изграждане на стилна и мъжествена визия. Представяме ви един наистина свеж модел от последната ни серия официални облекла за този сезон. Ако се вгледате в материята ще усетите лек блясък, което е чара на това наше предложение. Изработката е изключително качествена от памук и полиестер в процентно изражение 80 към 20.

Закопчаването е поверено на малки почти безцветни копчета със същия оттенък като на плата. Яката е класически вариант, а под нея си заслужава да сложите стилна вратовръзка или папионка. Комбинирането с тъмни панталони е повече от препоръчително. Така облечени ще сте готови да се появите в целият си блясък на всяко официално събитие. Привличането на вниманието на всички присъстващи ви е гарантирано.

 

Състав: 80% памук и 20% полиестер

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.