Начало Продукти Количка Профил

Риза лак кралско синьо NO410
Риза лак кралско синьо NO4101
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Риза лак кралско синьо NO410

1602100035

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Риза лак кралско синьо NO410, за официални поводи и събития. Обърнете внимание на материята , която има лъскав оттенък. Изработена е от памук и полиестер, гладка и фина при допир. Тялото ви ще се чувства комфортно, защото допирът с плата ще е приятен и нежен. Дори в топлите дни на годината, вероятността от изпотяване ще е пренебрежимо малка.

Закопчаването е по цялата дължина с деликатно преливащи се копчета и завършва с класическа яка. Под нея може да сложите папионка или вратовръзка по ваш избор. Тях може да ги разгледате в нашият онлайн магазин Виконте Русе. Към всичко описано дотук, тази мъжка риза може да се комбинира с тъмни панталони и черни обувки. По този начин ще изглеждате стилно навсякъде, където се появите. Ще привлечете вниманието към себе си с перфектната си визия.

 

Състав: 80% памук и 20% полиестер

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

 

 

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта. 

За информация и поръчки:

  • Обадете се на 0894578027
  • Изпратете емайл на: office@vikonte
  •