Начало Продукти Количка 0 Профил

-20% ОТСТЪПКА НА ВСИЧКИ ВРАТОВРЪЗКИ ДО 05.02

Розова риза със син кант структурирана AO12
Розова риза със син кант структурирана AO121
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Розова риза със син кант структурирана AO12


Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни


Информация на Продукта

Розова риза със син кант структурирана AO12, ефектен модел с много достойнства. Първото от тях е иновативният дизайн. Интересно хрумване са тези тънки, сини кантове в края на яката и ръкавите. Няма как да не ги забележите. Идеално се вписват в общата концепция, създават стил и класа.

Второто е самата кройка, леко вталена, водеща се по линиите на мъжкото тяло. По този начин, ако я носите без дреха над нея , чудесно ще се очертават мъжките ви форми. Материята е фина, с лек релефен привкус. Цветът е свеж за такъв тип дреха, ще изглеждате елегантни, на каквото и събитие да се появите. Качествена изработка, която веднага ще грабне вниманието ви.

Състав: 80% памук и 20% полиестер

 

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.