Начало Продукти Количка Профил

Сива мъжка риза класическа NO402
Сива мъжка риза класическа NO4021
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Сива мъжка риза класическа NO402

1911260095

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Сива мъжка риза класическа NO402, поредният официален анонс в последната ни колекция за този сезон. Много добро попадение, което заслужава вашето внимание. На пръв поглед стандартен модел, без излишна композност, с изключение на декоративният джоб на нивото на гърдите. Това подсказва, че ризата може да се носи самостоятелно. Ръкавите са съобразени с размера на фигурата, като основен акцент се отделя на закопчаването, поверено на кръгли безцветни копчета.

Яката е класическа, следователно се допуска да сложите под нея вратовръзка или папионка. По ваше желание може и без тези аксесоари, щом събитието го позволява. Материята е много приятна за носене и не дразни кожата. Лесно се глади и пере, защото е изработена от памук и полиестер. Комбинацията с мъжки панталони и обувки оставяме на вас, като искаме да уточним, че тях може да ги намерите в нашия онлайн магазин Виконте Русе.

 

Състав: 80% памук и 20% полиестер

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

 

 

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта. 

За информация и поръчки:

  • Обадете се на 0894578027
  • Изпратете емайл на: office@vikonte
  •