Начало Продукти Количка 0 Профил

Сива риза лак вталена NO410
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Сива риза вталена NO410

a602100003

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни


Информация на Продукта

Сива риза вталена NO410, прекрасен модел от най-новата ни селекция за този сезон. Много ефектна и модерна, предназначена както за специални поводи, така и за работна атмосфера в офиса. Приятна е при допир и няма да дразни кожата на тялото ви. Закопчаването е с прозрачни копчета с малък сив блясък, който се прелива успешно към плата. Яката е класическа и под нея успешно може да поставите както папионка, така и вратовръзка по ваш вкус.

Състав: 80% памук и 20% полиестер

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.