Сива риза лак вталена NO410
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Сива риза лак вталена NO410

a602100003

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Сива риза лак вталена NO410, прекрасен модел от най-новата ни селекция за този сезон. Много ефектна и модерна, предназначена както за специални поводи, така и за работна атмосфера в офиса. Материята е от памук и полиестер и има лек бляскав оттенък. Приятна е при допир и няма да дразни кожата на тялото ви. Закопчаването е с прозрачни копчета с малък сив блясък, който се прелива успешно към плата. Яката е класическа и под нея успешно може да поставите както папионка, така и вратовръзка по ваш вкус.

Комбинацията с тъмни панталони и черни обувки е най-удачният вариант, а за ръкавите сме ви подготвили уникални бутонели. Всичко това може да намерите в онлайн магазин Виконте Русе, с което ще завършите вашето перфектно излъчване. Подобни ризи имаме с червено и синьо, така че вариантите за официално облекло са изключително много. Доверете се на нашите предложения и допълнете гардероба си с тези прекрасни мъжки ризи.

 

Състав: 80% памук и 20% полиестер

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

 

 

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 30 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). 

За информация и поръчки:

  • Обадете се на 0894578027
  • Изпратете емайл на: office@vikonte
  •  20080616111601 / 16.06.2008 г.