Начало Продукти Количка Профил

Светлозелена мъжка риза вталена VK010
Светлозелена мъжка риза вталена VK010
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Светлозелена мъжка риза вталена VK010

2006240011

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Светлозелена мъжка риза вталена VK010, тънка изчистена материя със свежо излъчване. Може да я обличате както на официални събития, така и за ежедневна употреба според изискванията на работното ви място. Лесно се комбинира с мъжки панталони и вратовръзки, които ще намерите в нашият онлайн магазин Виконте Русе.  Платът е гладък и приятен при допит, изработен от памук и 20% полиестер. Лесно се глади и пере при ниска температура и заслужава да заеме своето място в празничния ви гардероб.

Закопчаването е стандартно с малки светлозелени копчета по цялата дължина. Много качествена изработка, особено в горната си част където е класическият вариант яка. При по-голямо въображение, може ризата да я приготвите за подарък на любим приятел, стига да знаете точният размер, които носи. Подобни модели имаме в различни цветове, така че разгледайте цялата категория ризи. 

 

Състав: 80% памук и 20% полиестер

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

 

 

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта. 

За информация и поръчки:

  • Обадете се на 0894578027
  • Изпратете емайл на: office@vikonte
  •