Начало Продукти Количка 0 Профил

Тъмносиня мъжка официална риза BI03102
Тъмносиня мъжка официална риза BI03102
Тъмносиня мъжка официална риза BI031021
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Тъмносиня мъжка официална риза BI03102

1811280044

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни


Информация на Продукта

Тъмносиня мъжка официална риза BI03102, двуцветен вариант за ежедневни и празнични дни. Тя е за хора , които обичат да изглеждат изискани дори, ако са на работа в офиса. Това е един актуален тренд за предстоящия сезон, който се отличава със ситното тъмносиньо райе и меката памучна материя, която ще стои удобно на вашето тяло.

Има малък процент полиестер, което не бива да ви притеснява, защото той ще придаде лъскав оттенък на ризата. Подходящата  комбинация е с официални мъжки панталони в тъмната цветова гама. Тях и още много други луксозни облекла може да намерите в нашия сайт Виконте Русе.

 

  • Състав: 80%памук и 20% полиестер

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта. 

Често купувани заедно